By | Yleinen

14.2.2019
Startup Tampere Meetup – Ystävänpäivän Kick Off
Startup Tampere Meetupin Ystävänpäivän Kick Off järjestetään Tribe Tampereen tiloissa.
Uusi kuukausittain järjestettävä tapaaminen yhdistää kasvuyritykset ja sijoittajat ja parantaa kasvuyritysten kykyä saada sijoituksia. Kasvuyritykset oppivat kokeneilta yrittäjiltä ja sijoittajilta, jotka kertovat tarinoitaan ja jakavat oppejaan omista ainutlaatuisista kokemuksistaan.

Halusimme varmistaa, että tämä uusi kausi alkaa kunnolla. Ensimmäiset sijoittajapuhujat tulevat Zoosh Venturesista aina Irlannista asti. Äskettäin julkistetun alkuvaiheen rahastonsa kanssa, Zoosh Investment Partnership (ZIP) perustaa toimiston Tampereelle etsien uusia yritysten perustajia ja loistavia SaaS-yrityksiä. Zoosh Digital etsii myös joukkoa kehittäjiä liittymään heidän uuteen Tampereen toimistoonsa. Tämä on tilaisuus, jota et voi jättää väliin!

By | Yleinen

13.2.2019 Autoilun tulevaisuus -vaikuttajaseminaari 
Alma järjestää Autoilun ja liikkumisen tulevaisuus 2019 -seminaarin. Liikkuminen elää suurinta muutosta sitten auton keksimisen. Uudet teknologiat, innovaatiot ja yllättävät toimijat mullistavat autoalaa, ja vaihtoehtojen ja mahdollisuuksien määrä kasvaa koko ajan. Alma hakee ensimmäistä kertaa Suomen parhaita teknologisia ja palvelullisia autoilun ja liikkumisen innovaatiota. 
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan Koskenrannassa Helsingissä.
Lisätietoa tapahtumasta: https://www.almamedia.fi/autoilu


By | Yleinen

8.2.2018
HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ, EXIMAP!

Eximap Oy täyttää tänään 6 vuotta! Kuusi vuotta sitten Eximap sai Y-tunnuksensa.

By | Yleinen

7.2.2019
TULEVAISUUDEN LIIKENNE -KASVUPOLKU 2019 STARTTI
Eximap Oy on valittu 15 yrityksen joukkoon KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolkuun ratkaisemaan tulevaisuuden liikenteen haasteita.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan Tracomissa Helsingissä.
Lisätietoa tapahtumasta:
https://www.kasvuopen.fi/kasvupolut/tulevaisuuden-liikenne-kasvupolku-2019


By | Yleinen

29.1.2019
Smart Mobility Business Finland Program Kick off -tapahtuma
Tapahtuma järjestetään Marina Kongressikeskuksessa Helsingissä. Business Finland esittelee tapahtumassa palveluja yrityksille: innovaatiorahoituksen ja kansainvälistymispalvelut, sekä julkistaa Smart Mobility -teemaan liittyvän haun. Liikkumisen tulevaisuutta esittelevät tapahtumassa mm. Rolls-Royce, Finnair ja Nokia.

Business Finlandin uusi ohjelma, Smart Mobility, keskittyy saumattomiin kuljetusketjuihin, päästövähennyksiin ja digitalisaatioon. Ohjelma kannustaa suomalaisia yrityksiä hyödyntämään mullistuvan kuljetus- ja liikkumisteollisuuden mahdollisuudet. Smart Mobility houkuttelee lisäksi kansainvälisiä sijoituksia ja rahoittaa globaalien ekosysteemien rakentamista Suomeen.

Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan.

By | Yleinen

17.1.2019
Kubernetes and CNCF Tampere tapaaminen
Kubernetes and CNCF (Cloud Native Computing Foundation) tapaaminen järjestettiin ensimmäistä kertaa Tampereella.
Tämä ryhmä on kaikille pilviasioista kiinnostuneille, jotka asuvat, työskentelevät tai ovat vierailulla Tampereella ja jotka haluavat keskustella ja jakaa kokemuksiaan Cloud Native Computing Foundation -ohjelmistosta. Kubernetes ja CNCF Tampere tapaaminen ovat osa virallista CNCF Finland Meetup -ryhmää (https://www.meetup.com/Kubernetes-Finland/) teknologioista CNCF-sateenvarjon alla. Tämän tapaamisen virallinen kieli on englanti. Keskustelut ja esitykset ovat englanniksi. 

By | Yleinen

21.12.2018
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2019!

By | Yleinen
4.12.2018
VIRALLINEN SLUSH18 OHEISTAPAHTUMA – TULEVAISUUDEN LIIKENNE
Osallistumme viralliseen SLUSH18 oheistapahtumaan Tulevaisuuden Liikenne 4.12.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.
Liikennesektorilla on meneillään massiivinen muutos. Teknologinen murros tuo uusia palveluita ja toimijoita alalle samalla, kun kasvavat ympäristöhaasteet ja yhteiskunnalliset haasteet vaativat uusia ratkaisuja. Virallinen Slush18-oheistapahtuma tuo yhteen johtavat yritykset, nopeasti kasvavat startupit, tekniset kyvyt, sijoittajat ja muut Slush-osallistujat, jotka luovat ympäristön täynnä liiketoiminnan ratkaisuja ja uusia ideoita.
Lisää tietoa tapahtumasta: https://www.futuretransportation.io/

By | Yleinen
3.12.2018
TRIBE TAMPERE
Tribe Tampere on avoin yhteisö koostuen henkilöistä, jotka ovat omistautuneita palvelemaan Tampereen startupien ja yrittäjien ekosysteemiä. Tribe toimii foorumina. Se merkitsee arvon luomista organisaatioille ja yksilöille helpottamalla heidän verkostoitumistaan tarkoituksenmukaisella tavalla. Yksi tapa sanoa se on se, että se antaa niille, jotka yrittävät auttaa muita saavuttamaan unelmansa.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala on Triben joulukalenterissa 3.12.2018.