Tiedotteet, artikkelit ja tapahtumat

 

4.12.2018 VIRALLINEN SLUSH18 OHEISTILAISUUS – TULEVAISUUDEN LIIKENNE
Osallistumme viralliseen SLUSH18 oheistapahtumaan Tulevaisuuden Liikenne 4.12.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.
Liikennesektorilla on meneillään massiivinen muutos. Teknologinen murros tuo uusia palveluita ja toimijoita alalle samalla, kun kasvavat ympäristöhaasteet ja yhteiskunnalliset haasteet vaativat uusia ratkaisuja. Virallinen Slush18-oheistapahtuma tuo yhteen johtavat yritykset, nopeasti kasvavat startupit, tekniset kyvyt, sijoittajat ja muut Slush-osallistujat, jotka luovat ympäristön täynnä liiketoiminnan ratkaisuja ja uusia ideoita.
Lisää tietoa tapahtumasta: https://www.futuretransportation.io/

4.-5.12.2018 SLUSH Helsingissä
Osallistumme SLUSH 2018 -tapahtumaan 4.-5.12.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.
Vuonna 2017, yli 2600 startupia, 1600 pääomasijoittajaa, ja 600 toimittajaa yli 130 maasta tuli Slush-tapahtumaan viedäkseen liiketoimintaansa eteenpäin.
Lisää tietoa tapahtumasta: https://www.slush.org/

3.12.2018 TRIBE TAMPERE
Tribe Tampere on avoin yhteisö koostuen henkilöistä, jotka ovat omistautuneita palvelemaan Tampereen startupien ja yrittäjien ekosysteemiä. Tribe toimii foorumina. Se merkitsee arvon luomista organisaatioille ja yksilöille helpottamalla heidän verkostoitumistaan tarkoituksenmukaisella tavalla. Yksi tapa sanoa se on se, että se antaa niille, jotka yrittävät auttaa muita saavuttamaan unelmansa.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala on Triben joulukalenterissa 3.12.2018.
Lisätietoa: https://tribetampere.com/

29.11.2018 Kasvua USAhan – Parhaiden kumppaneiden esittelyä USAn markkinoille pääsemiseksi
Helsingissä järjestetyssä suuntautumisworkshopissa osaavien kumppaneiden opastuksella yrittäjät pystyvät kartoittamaan kuinka valmis heidän liiketoimintansa tai tuotteensa on Yhdysvaltojen markkinoille ja saavat asiaankuuluvia neuvoja ja kontakteja markkinoillepääsyynsä.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan.
Lisää tietoa tapahtumasta englanniksi: https://www.futuretransportation.io/

20.11.2018 Eximapin rahoituskierros auki FUNDABLEssa
Eximap Oy on suomalainen autoalan ohjelmistotalo, joka konseptoi, kehittää ja myy tulevaisuuden autoilun palveluja. Nyt yhtiö tarjoaa autokaupoille pilviohjelmistoratkaisun autojen tarjoamiseksi asiakkailleen käyttöön joustavasti kuukausimaksulla.

Ratkaisu on suunniteltu ensisijaisesti käytettyjä autoja myyville autokauppiaille. Autokauppiaat saavat lisätuottoa vaihtoautovarastoistaan. Autot voivat olla liisattuna ajossa ja myynnissä samanaikaisesti.

Eximap Oy on keskittynyt viime vuosina autoilun pilviohjelmistojensa kehitykseen ja viimeisimpänä Auto palveluna -ratkaisun tuotteistamiseen. Yhtiöllä on ensimmäinen asiakas tälle uudelle palvelulle. Nyt yhtiö panostaa myyntiin kotimaassa ja kansainvälistymiseen.

Linkki Fundableen: https://www.fundable.com/eximap

13.11.2018 #Enterprise2018 – Teknologiayrittäjyyspäivät
Seitsemännet valtakunnalliset #Enterprise2018 – Teknologiayrittäjyyspäivät järjestetään Tampereen Komediateatterissa tiistaina 13.11.2018. Tapahtuman järjestävät Tampereen Teknillinen Seura, Tekniikan akateemiset TEK, Suomen Ekonomit ja Suomen Lakimiesliitto. Luvassa keskustelua ja esimerkkejä tekoälyn mahdollisuuksista!
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan.
Lisätietoa tapahtumasta: https://www.enterprise2018.com

9.-11.11.2018 Auto 18 – Autoilun megatapahtuma Messukeskuksessa Helsingissä
Auto 18 kerää yhden katon alle lähes kaikki Suomessa myytävät automerkit. Uuden auton etsintä ja uusimpien mallien koeajaminen ei voisi olla tämän helpompaa. Autojen lisäksi tapahtumassa pääsee tutustumaan autoilutarvikkeisiin, rahoitusvaihtoehtoihin sekä vakuutuksiin. Asiapitoista ohjelmaa täydentää koko perheelle suunnattu viihde.
Lisätietoa tapahtumasta: https://auto.messukeskus.com/

8.11.2018 Ramboll ja Eximap ovat solmineet aiesopimuksen
Osapuolten tarkoituksena on aloittaa yhteinen kehityshanke liittyen älykkääseen liikenteeseen ja liikkumisen digitaalisiin ratkaisuihin.
Ramboll ja Eximap tutkivat kehitysmahdollisuuksia muun muassa liittyen Eximapin pilvipalvelualustan hyödyntämiseen Rambollin Smart Mobility -alueen kokeiluissa osana Rambollin suunnitteluprosessia.

24.-25.10.2018 Kasvu Open Karnevaali Jyväskylän Paviljongissa
Kasvu Open Karnevaali kokoaa yhteen kasvuyritykset, liike-elämän asiantuntijat ja lupaavat uudet kyvyt! Kahden päivän aikana nähdään mm. mielenkiintoisia puheenvuoroja, livesparrausta, uusia liikeideoita ja 100 lupaavimman kasvuyrityksen pitchaukset.

24.10.2018 ITS Factory –kehitysfoorumi 4/2018
Vuoden neljäs ITS Factory –kehitysfoorumi – 6Aika -ohjelmasta liikennealan kansalliseen kasvuohjelmaan järjestetään TTY:n Kampusareenalla Tampereella. Kokouskutsuluonnos: https://www.dropbox.com/s/7vajjvphjk1l1rs/Kehitysfoorumi_4_2018_ohjelma%20v3.pdf?dl=0
Lisätietoa ITS Factorystä englanniksi: https://businesstampere.com/business-environment/business-ecosystems/mobility/mobility/


23.-24.10.2018 
Wolves Summit Varsovassa Puolassa
Kahdeksas Wolves Summit, suurin ja  osallistujien mukaan tehokkain monikansallinen tapahtuma Keski- ja Itä-Euroopassa, missä keskitytään verkostoitumiseen. Tapahtuma on silta lupaavien startupien, teknologiayritysten, sijoittajien ja suuryritysten välillä.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu konferenssiin.
Lisätietoa tapahtumasta englanniksi: http://www.wolvessummit.com/

12.10.2018 Investor & Business Forum Tampere
Tampereen kaupunki, Business Tampere ja Tampereen Kauppakamari järjestävät ensimmäisen Sijoittaja & Business Forum Tampere -tapahtuman. Yhdistämme vaikutusvaltaisimpia henkilöitä liiketoiminnan ja politiikan aloilta keskustelemaan Suomi-kuvasta ja kiinnostavuudesta sijoittajille. Monikansallisten yritysten toimitusjohtajat ja johtajat, korkean profiilin poliitikot ja paikalliset pk-yritysten edustajat osallistuvat yhdessä tapahtumaan.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan.
Tapahtuma järjestetään Tampere-talossa.
Lisätietoa tapahtumasta englanniksi: https://tapahtumatyrityksille.fi/tapahtumat/investor-and-business-forum-tampere

10.-11.10.2018 Mindtrek – Kansainvälinen teknologiakonferenssi Tampere-talossa
Mindtrek on kansainvälinen teknonologiakonferenssi, joka järjestetään vuosittain Tampereella. Kyse on verkostoitumisesta ja ideoiden vaihtamisesta eri taustoista tulevilta ja eri osaamisen osa-alueilta asiantuntijoiden kesken. Mindtrek koostuu noin 70 eri luennosta, jotka käsittelevät teemoja kuten Avoin lähdekoodi, Älykäs kaupunki, Lisätty todellisuus, IoT, Lohkoketju, Koulutusteknologia, Terveysteknologia and Tekoäly.
Lisätietoa konferenssista englanniksi: https://www.mindtrek.org/2018/


9.10.2018 Stream Startup Festival -tapahtuma, Tampere Smart City Week
Stream Startup Festival järjestetään lokakuun 9. päivänä vanhan tiilitehtaan Kuivaamon tiloissa Hiedanrannassa Tampereella. Tapahtuma on osa Tampere Smart City Weekin antia. Stream antaa käytännön tukea ja työkaluja kasvuun alkaville startupeille. Ohjelma käsittelee oppimiskäyrää: parempi tiimin jäsen, parempi startup, parempi sijoittaja! Tapahtumassa on useampia esiintymislavoja ja tiloja kävellä ympäriinsä – kokonainen päivä kiinnostavia työpajoja, puhujia, startupien ständejä ja verkostoitumista.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tähän tapahtumaan. Jos haluat tavata Pasin Hiedanrannassa, lähetäthän viestiä info@eximap.com.
Lisätietoa tapahtumasta: https://tapahtumatyrityksille.fi/en/events/stream-startup-festival

14.9.2018 KPMG Mobility2030 Innovation Challenge
KPMG on käynnistänyt Mobility 2030 Innovaatiohaasteen, jonka tavoitteena on tunnistaa ja tukea kehittyviä teknologiayrityksiä, jotka muuttavat aktiivisesti tulevaisuuden liikkumisen ekosysteemiä. Eximapin Vaihtoleasing-konsepti on valittu mukaan Mobility 2030 Innovaatiohaasteeseen.
Lisätietoa haasteesta englanniksi:
https://matchi.biz/challenges/67-matchi-en-gb/news-en-gb/challenges/836-kpmg-launches-mobility2030-innovation-challenge.html
https://home.kpmg.com/uk/en/home/insights/2017/04/mobility-2030.html

5.-6.9.2018VÄYLÄT & LIIKENNE -konferenssi Tampere-talossa
Väylät & Liikenne -tapahtuman ydin on kaksipäiväinen asiantuntijaseminaari, joka kokoaa yhteen liikenneväylien, liikenteen ja liikkumisen asiantuntijat. Seminaarin yhteydessä järjestetään lisäksi erikoisnäyttely, jossa on esillä tuotteita, materiaaleja ja palveluja teiden, katujen, raide-, vesi- ja ilmaliikenteen ja -liikkumisen aloilta. Tärkeä osa tapahtumaa niin seminaarin kuin näyttelyn aikana on muiden asiantuntijoiden ja kollegojen tapaaminen ympäri Suomen.
Lisätietoa konferenssista: https://tapahtumat.tieyhdistys.fi/vaylat-liikenne/

30.8.2018 Pirkanmaan kasvupolku: Sijoittajatilaisuus Crazy Townissa Tampereella
Kasvupolun sijoittajatilaisuus on läpileikkaus kasvun rahoitukseen, sijoittamiseen ja esimerkkeihin onnistuneista kasvutarinoista. Ohjelmassa on Keynote-puheenvuoro kasvuyrityksen rahoituksesta ja sijoittamisen näkökulmasta sekä kasvuhakuisia yrityksiä pitchaamassa Karhunpesässä.
Lisätietoa: https://www.kasvuopen.fi/kalenteri/pirkanmaan-kasvupolku-2018-sijoittajatilaisuus

27.-28.6.2018 CONCAR-EXPO 2018 – AUTOMOTIVE REVOLUTION TRADE SHOW Berliinissä Saksassa
Autoteollisuuden megatrendeissä: itseajavissa autoissa ja verkottuneessa ajoneuvossa tapahtuu nopeaa kehitystä. Car2Car, Car2X, Car2mobile ovat lisääntyvässä määrin yhä tärkeämpiä.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan Berliinissä.
Lähetäthän sähköpostia info@automopus.fi, jos haluat tavata Pasin CONCAR-EXPOssa Business Finlandin paviljongissa.
Lisätietoa englanniksi: https://www.concarexpo.com/en/information/

26.6.2018 2. CONCAR-EXPO VERKOSTOITUMISTAPAHTUMA SUOMEN SUURLÄHETYSTÖSSÄ
Viime vuoden yli 100 vierailijan menestyksekäs suomalainen verkostoitumistapahtuma järjestetään toisen kerran. Osallistujat Daimlerilta, BMW:ltä, Continentalilta, Nokiasta, HERE:stä sekä monet innovatiiviset yritykset ja startupit keskustelivat uudesta liikkumisesta, verkottuneista ja itseajavista autoista.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan Berliinissä.
Lisätietoa englanniksi: https://www.concarexpo.com/en/features/pavilions/

14.6.2018 Digimarkkinointikahvit Markkinointiakatemiassa
Osallistumme Markkinointiakatemian Digimarkkinointikahvit-tilaisuuteen, jossa tutustutaan tällä kertaa Google AdWordsiin.
Lisätietoa: https://markkinointiakatemia.fi/

6.6.2018 Pirkanmaan Kasvupolku® 2018: Kasvupaja & Semifinaali
Pirkanmaan Kasvupolku® päättävässä Kasvupaja-työpajapäivään pääsevät kaikki Kasvupolulle mukaan hakeneet sekä sparraukseen valitut yritykset työskentelemään yhdessä työpajoihin ja klinikoihin. Teemoina mm. rahoitus ja markkinointi. Kasvupajan päätteeksi julkistetaan Kasvupolun voittajat.
Osallistumme tilaisuuden aikana etukäteen varattuihin klinikkatapaamisiin Business Tampereen ja Ely-keskuksen asiantuntijoiden kanssa.
Lisätietoa: https://www.kasvuopen.fi/kalenteri/pirkanmaan-kasvupolku-2018-kasvupaja-semifinaali

5.6.2018 KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolun 2. Kiitoratapäivä
Osallistumme KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolun toiiseen Kiitoratapäivään. Päivän aikana jokainen yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa. Tulevaisuuden liikenne Kasvupolulle on valittu 15 potentiaalisinta kasvuyritystä 33 hakijan joukosta.
Lisätietoa: https://www.kasvuopen.fi/kalenteri/tulevaisuuden-liikenne-kasvupolku-2018-kiitorata-2

4.6.2018 Tietosuojainfo: Miten tietosuoja toteutuu yrityksemme toiminnassa?
Osallistumme Tampereen Kauppakamarin jäsenilleen järjestämään Tietosuojainfoon Technopoliksessa Tampereella.
Lisätietoa tapahtumasta täältä:
https://www.tampere.chamber.fi/kauppakamari/tapahtumakalenteri/?x29424=5978413


30.-31.5.2018 Arctic15 – Matchmaking startup-tapahtuma Helsingissä

Arctic15-tapahtuma kokoaa yhteen 450+ yritystä, 300+ sijoittajaa, 150+ yritystä ja mediaa 60+ maasta. Painopisteenä ovat sopimusten tekeminen ja laadukas verkostoituminen. Tapahtumassa 15 osiota, jotka keskittyvät erilaisiin aiheisiin, toimialoihin ja teknologioihin, jotka ovat osaamisesta ja digitaalinen terveys, älykkäisiin kaupunkeihin ja virtuaaliseen todellisuuteen.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu Arctic15-tapahtumaan Kaapelitehtaalla Helsingissä.
Lisätietoa tapahtumasta englanniksi: https://arctic15.com/

25.5.2018 EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018
Meille Eximap Oy:ssä tietoturva ja luotettava henkilötietojen säilyttäminen ovat ensiarvoisen  tärkeitä. Olemme käyneet läpi GDPR-asetusten vaatimukset, päivittäneet sisäiset ohjeistukset, AutoMopus-rekisteriotteen ja muut kehittämämme white label -sovellukset vastaamaan uusia vaatimuksia.

22.-24.5.2018 EUREKA INNOVATION DAYS 2018
Osallistuimme tapahtuman Smart Mobility -osioon toukokuun 24. päivänä. Muut osiot olivat: Smart Health, Smart Energy ja Smart Industry. Eureka Innovation Days järjestettiin Finlandia-talossa Helsingissä ja tapahtuma kokosi noin 1000 osallistujaa.
Lisätietoa Eureka Innovation Daysin agendasta englanniksi: http://eurekainnovationdays.org/

15.-16.5.2018 CUBE Tech Fair Berliinissä Saksassa
The CUBE Tech Fair tarkoittaa kohdennettuja tapaamisia startupien ja suuryritysten välillä:
”Innovaatiokaavan uudelleenkirjoitus. Yhdessä me voimme kehittää Teollisuuden tulevaisuutta 4.0.”
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan Berliinissä.
Lisätietoa tapahtumasta englanniksi täältä.

7.5.2018 Tampereen Kauppakamarin kevätkokous
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistui Kauppakamarin kevätkokoukseen Rosendahlissa Tampereella.
Lisätietoa Tampereen Kauppakamarista: http://www.tampere.chamber.fi/

3.5.2018 KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolun 1. Kiitoratapäivä
Osallistumme KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolun ensimmäiseen Kiitoratapäivään. Päivän aikana jokainen yritys tapaa 5 eri mylläriä 45 minuutin mittaisissa tapaamisissa. Seuraava Kiitoratapäivä on 5.6.2018.
Tulevaisuuden liikenne Kasvupolulle on valittu 15 potentiaalisinta kasvuyritystä 33 hakijan joukosta.
Lisätietoa: https://www.kasvuopen.fi/kasvupolut/tulevaisuuden-liikenne-kasvupolku-2018

3.5.2018 Digimarkkinointikahvit Markkinointiakatemiassa
Osallistumme Markkinointiakatemian Digimarkkinointikahvit-tilaisuuteen, jossa kerrotaan markkinoinnin mittaamisesta ennen ja nyt, esitellään käytännön esimerkkejä ja tyypillisiä puutteita mittaamisessa.
Lisätietoa: https://markkinointiakatemia.fi/

24.4.2018 Eximapin yhtiökokous pidetään 24.4.2018
Eximapin osakkeenomistajat kokoontuvat vuosittaiseen yhtiökokoukseen Eximapin toimistolle tiistaina 24.4.2018.

18.-19.4.2018 IOT-SEMINAARI ja NÄYTTELY Tampereen ammattikorkeakoulussa (TAMK)
Osallistumme TAMKin tapahtumaan. Seminaariesitysten lisäksi voi tutustua päivän aikana eri yrityksen ständeihin, joita on 38 kpl. Esityksiä pidetään kahden päivän aikana yhteensä 50.
Tutustu tapahtuman agendaan täältä.

12.-13.4.2018 Tahko Hiihtohissipitchauskisa
Pitchaa matkallasi huipulle ja laskettele alas rahojen kera! Yhdistä bisness ja vapaa-aika ainutlaatuisessa tapahtumassa, missä startupit pitchaavat sijoittajille hiihtohississä.
Tahko Ski Lift Pitch on ainutlaatuinen, kansainvälinen startup-tapahtuma Itä-Suomessa. Tapahtuman sydän on Hiihtohissipitchaustaistelu -kilpailu, missä 20 valittua startupia esittelevät liikeideansa sijoittajille Tahkon Hiihtokeskuksen hiihtohississä.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu Kuopion alueen Kauppakamarin järjestämään tapahtumaan.
Lisätietoa täältä.

5.4.2018 Eximap Oy on valittu 15 yrityksen joukkoon KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne Kasvupolkuun ratkaisemaan tulevaisuuden liikenteen haasteita
Tulevaisuuden liikenne Kasvupolulle on valittu 15 potentiaalisinta kasvuyritystä 33 hakijan joukosta. Tuomaristo painotti kriteereissään tärkeysjärjestyksessä kasvun nälkää, kasvupotentiaalia, talouden realiteettien huomioimista ja skaalautuvuutta.
Lisätietoa: KasvuOpen Uutiset

3.4.2018 Eximap Oy on ”Operaatio Nora Adams” -elokuvan virallinen yhteistyökumppani
Eximap Oy haluaa tukea kotimaista indie-elokuvatuotantoa ja tarjosi kuvaustilat tuotantoryhmälle, kaksi avustajaa ja kultakalan.
“Operaatio Nora Adams” julkaistaan vuonna 2020. Vuodet 2018-2019 tarvitaan elokuvan filmaamiseen ja jälkituotannon tekoon.
Lisätietoa elokuvasta täältä.


21.3.2018 
Boardman2020:n Finance Board -tapahtuma ”Rahoituksen etenemissuunnitelman kehittäminen” Helsingissä.
Finance Boardin tavoitteena on auttaa startupeja ja kasvuyrityksiä ymmärtämään miten niiden tulisi aloittaa rakentamaan rahoitusstrategiaansa ja antaa yleiskatsauksen eri rahoitusmahdollisuuksista Suomessa.
Tämä konferenssi järjestetään yhdessä ArcticStartupin, FVCAn, FiBANin, FINACin ja Helsinki Business Hubin kanssa sekä yhdessä Boardman2020:n  kumppaneiden Marshin ja Business Finlandin kanssa. Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tilaisuuteen tänään.
Lisätietoa täältä.

6.2.2018 Autonomous Vehicles and Mobility Services (AVM) aloitteen kick-off -tapahtuma Helsingissä
Business Finland suositusten perusteella Synocus oli tammikuun ensimmäisen viikon kuluesssa yhteydessä yli 50 yritykseen kertoakseen heille AVMstä. Näiden keskusteluiden perusteella WALCC ja Synocus kutsuivat 25 yritystä pitämään lyhyen esittelyn  AVM kick-off -tapahtumassa. Tämä tapahtuma tarjoaa myös pohjan JPI Urban Europe hakemukselle, joka tullaan jättämään helmikuun lopussa.

5.2.2018 ITS Factory kehitysfoorumi 1/2018
Osallistumme kevään ensimmäiseen ITS Factoryn kehitysfoorumiin. Foorumin teemana ovat innovatiiviset hankinnat ja rahoitusmahdollisuudet.
Tilaisuus pidetään TTY:n Kampusareenalla Tampereella.

29.1.2018 Autogloben-messut järjestetään Tukholmassa Ruotsissa 31.1.-1.2.2018
Heja Sverige! Eximapin tiimi käy tutustumassa Autogloben-messujen antiin keskiviikkona Globenissa.
Ammattimessuilla on näytteilleasettajia autoalan johtavista ruotsalaisista asiantuntijoista eri autokorjaamopalveluihin.
Lisätietoa ruotsiksi: https://autogloben.se/

23.1.2018 IDG China www.idg.com järjestää Helsingissä pitchauskilpailun tiistaina.
Kolme parasta saavat yhden hengen edestakaisen lentolipun ja majoituksen maaliskuussa Kiinassa, Zuhaissa, järjestettävään Mobile Internet Creative Development –loppukilpailuun.

IDG on johtava media- ja markkinatutkimusalan konserni, jolla on oma sijoitusyhtiö. IDG:lla on yhteensä yli 800 verkko- ja printtijulkaisua globaalisti. IDG:n brändeihin kuuluu mm. CIO, Computerworld, PCWorld sekä Macworld. IDG on sijoittanut yli 600 yhtiöön Kiinassa (mm. Baidu) sekä valikoituihin teknologia-alan yhtiöihin kansainvälisesti. IDG Capitalilla www.idgcapital.com on Kiinan lisäksi toimistot Lontoossa ja New Yorkissa. IDG järjestää vuosittain yli 700 messu- ja markkinointitapahtumaa 67 eri maassa.

19.1.2018 Eximap on valittu semifinalistiksi kisassa Eurooppalaisen Liikkumisen kasvuyrityspalkinnosta!
Euroopan parlamentti, Via ID ja Boston Consulting Group julkistivat Eurooppalaisen Liikkumisen kasvuyrityspalkinto -kisan ja kutsuivat kaikki Euroopan kuljetus- ja liikkumisen kasvuyritykset, jotka esittelevät ympäristöystävällisiä ja/tai sosiaalisia vaikutuksia tuotteissaan/ratkaisuissaan osallistumaan.
Lisätietoa englanniksi: https://startupprize.eu/startups/, #EUSPMobility

18.1.2018 Vaikuttajaseminaari Liikkumisen tulevaisuus 18.1.2018 Helsingissä
Alma kerää Suomen mielenkiintoisimmat autoalan ja liikkumisen kehitykseen vaikuttavat toimijat Finlandia-taloon 18.1.2018 keskustelemaan liikkumisen tulevaisuuden monista kulmista. Tilaisuudessa puhujina ovat mm. liikenneministeri Anne Berner, toimitusjohtaja Tero Kallio, Autotuojat, projektijohtaja Sonja Heikkilä, OP ja toimitusjohtaja Jonas Geust, Rightware.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu Finlandia-talossa järjestettävään seminaariin.

2017
20.12.2017 Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018!

14.12.2017 Eximap Oy on mukana TalentMeet-tapahtumassa Tampereella
TalentMeetissä vapaana oleva osaajat ja osaajista kiinnostuneet yritykset kohtaavat.
Tapahtuma järjestetään Tribe Tampereen tiloissa.
Lisätietoa: https://www.trestart.fi/talentmeet/


5.12.2017 Eximap nousee 78 sijaa Startup100-listan 22. sijalle

Startup100 luokittelee suomalaisia yrityksiä kuukausittain verkkomarkkinoinnin ja suorituskyvyn perusteella.
Lue artikkeli englanniksi: http://startup100.net/

4.12.2017 Eximap kommentoi rahoituspalvelumalleja Business Tampere -lehdessä
Tampereen kaupunkiseudun yrityksillä on ollut mahdollisuus saada loppuvuonna tukea rahoituksen suunnitteluun, etsimiseen ja hakemiseen. Business Tampere kokeilee kuutta erilaista rahoitukseen liittyvää palvelumallia, joiden pohjalta kasvuhakuisten yritysten rahoituspalveluja voidaan kehittää kaupunkiseudun yritysten tarpeisiin.
Lue artikkeli: https://businesstamperemagazine.fi/uutiset/rahoitus

30.11.2017 SLUSH Helsingissä
Osallistumme SLUSH 2017 -tapahtumaan 30.11.-1.12.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.Vuonna 2016, yli 2300 startupia, 1100 pääomasijoittajaa, ja 600 toimittajaa yli 120 maasta tuli Slush-tapahtumaan viedäkseen liiketoimintaansa eteenpäin.
Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@automopus.fi, jos haluat tavata meidät Slushissa.
Lisää tietoa tapahtumasta: http://www.slush.org/

27.11.2017 Liiketoiminnan talousmallinnus ja rahoittajan perspektiivi -tilaisuus
Greenstep Oy ja Nurmiranta Holdings Oy järjestävät yhteistyössä Business Tampereen kanssa työpajan rahoituksen hankkimisesta sijoittajanäkökulmasta Kokouskeskus Pellavassa Tampereella.

27.11.2017 BHTC Hackathon 2017 järjestetään 27.-29.11.2017 Tampereella
Osallistumme BHTC Hackathoniin 2017, jota sponsoroivat SMACC, Business Tampere ja Behr-Hella Thermocontrol GmbH (BHTC), Hervannan Kampusareenalla Tampereella. Hackathonin päätavoitteena on löytää uusia lähestymistapoja matkustajamukavuuden lisäämiseksi ja  käyttäjäkokemuksen maksimoiseksi tulevaisuuden autoissa.
Lisätietoa englanniksi: http://smacc.fi/2017/10/10/hack-the-future-of-automotive-interior-bhtc-hackathon-2017/

21.11.2017 AKL Summit & EXPO 2017 -tapahtuma Helsingissä
Syksyn AKL Summit & EXPO 2017 -tapahtuma kokoaa autoalan päättäjät ja tulevaisuuden menestyjät tiistaina 21.11. Finlandia-taloon Helsinkiin. Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu tapahtumaan.
Lisätietoa: https://aklsummit.fi/

15.11.2017 Eximap Oy Tampereen Viikon artikkelissa
Eximap mainitaan Pirkanmaan pitching-kilpailu loppusuoralla -artikkelissa Tampereen Viikossa vuoden 2015 kilpailun voittajana.
Linkki artikkeliin: http://tampereenviikko.fi/neo/neoproxy.dll?app=NeoDirect&com=6/24/68493/9cf07317d1

10.11.2017 Business Boost Tracks –klinikka Tampereella
Business Tampere järjesti viime perjantaina erinomaisen Business Boost Tracks –klinikan, joka on tarkoitettu selkeää kasvuloikkaa hakeville yrityksille. Eximapista Crazy Townissa järjestettyyn tilaisuuteen osallistuivat toimitusjohtaja Pasi Pohjala ja teknologiajohtaja Ville Lappalainen.
Lisätietoa Business Tampereesta: https://yritystampere.fi/


6.11.2017 TU-Automotive Europe järjestetään 6.-7.11.2017 Münchenissä Saksassa
Osallistumme Euroopan suurimpaan autoinnovaatioiden konferenssiin. Konferenssin pääteemoja ovat connected cars, liikkuvuus ja itseajavat autot.
Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@automopus.fi, jos haluat järjestää palaverin kanssamme.
Lisätietoa: https://automotive.knect365.com/tu-auto-europe/

1.11.2017 Trafin vuotuinen tietopalvelun sidosryhmätilaisuus Helsingissä
Toimitusjohtaja Pasi Pohjala ja teknologiajohtaja Ville Lappalainen osallistuvat Trafin vuotuiseen tietopalvelun sidosryhmätilaisuuteen tänään Helsingissä.
Tilaisuudessa esitellään Trafin tietopalvelun uudistuksia ja kuullaan millaisiin palveluihin Trafin tietoja hyödynnetään. Lisäksi esitellään tulevia säädösmuutoksia ja niiden vaikutusta kumppaneiden toimintaan.
Eximap Oy (AutoMopus) on Trafin palveluntarjoaja.

18.10.2017 ELIV Europe – 18. Kansainvälinen kongressi ja näyttely 18-19.10.2017 Bonnissa Saksassa
Eximap on kutsuttu ELIV Europe kongressiin ja näyttelyyn ensi viikolla. ELIV on Euroopan suurin autoelektroniikan tapahtuma, johon osallistuu yli 1500 henkilöä. Ensimmäistä kertaa ELIV tarjoaa nuorille yrityksille mahdollisuuden esitellä heidän uusinta kehitystään ja tuotteita autoelektroniikassa start-up -alueella.
Lisätietoa tapahtumasta: https://www.vdi-wissensforum.de/en/eliv/

20.9.2017 MINDTREK 2017 järjestetään 20.-21.9.2017 Tampere-talossa Tampereella
Osallistumme kansainväliseen teknologiakonferenssiin MINDTREK 2017 Tampere-talossa. Konferenssin teemoja ovat Smart City ja Smart Mobility.
Keskiviikkoiltana on Tampereen kaupungin isännöimä Smart City VIP-tilaisuus Museokeskus Vapriikissa.
Lisätietoa: http://www.mindtrek.org/2017/

6.9.2017 AutoMopus tekee yhteistyötä Tuning Studion kanssa
AutoMopus-sovellus on esillä Tuning Studion verkkokaupan etusivulla.
Lisätietoa: http://www.tuningstudio.fi/

5.9.2017 Eximap Oy (AutoMopus) on Trafin palveluntarjoaja
Tiesitkö, että Eximap Oy on Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin palveluntarjoaja?
Olemme toteuttaneet Pilkingtonille auton rekisterinumerohakuun perustuvan Tuulilasi rikki? -palvelun.
Tutustu palveluun: https://www.pilkingtontuulilasipalvelu.fi/
Jos tarvitset autoihin liittyviä tietoja omaan palveluusi, niin soita myyntipalveluumme 046-923 7444 tai
ota yhteyttä info@automopus.fi.
 

5.9.2017 Uusimmassa Tekniikan Maailmassa 15/2017 on Pilkingtonin tuulilasirikki.fi mainos. 

Eximap Oy on toteuttanut palvelun Pilkingtonille.


15.8.2017 AutoMopus Esittelyvideo on julkaistu youtube-kanavassamme

Katso video täältä: https://www.youtube.com/watch?v=6lzs8vxZIMQ&t=3s


1.8.2017 Eximap muutti uusiin tiloihin Tampereen keskustaan

Uusi osoitteemme on Sairaalankatu 5-7, 33100 Tampere.

13.7.2017 SuomiAreena Porissa
SuomiAreena on Suomen suurin, kaikille avoin ja ilmainen yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistui auto- ja liikennealan järjestöjen yhteiseen tapahtumaan Porissa.

27.6.2017 CDILABS Matchmaking Day Torinossa Italiassa
CDILABS haluaa rakentaa kaupallista yhteistyötä parhaiden eurooppalaisten startupien ja suurteollisuuden välillä.
Pasi Pohjala ja Ville Lappalainen kutsuttiin tilaisuuteen mukaan.


16.6.2017 TECHHUBFI blogi luettavissa

Finpron Älykkäiden kulkuneuvojen ja liikkumisen kasvuohjelman johtaja Jouni Salonen kirjoittaa blogissaan: ”Autosi on täynnä suomalaista tekniikkaa, mutta sinä et ehkä tiedä sitä”.
Lue blogi englanniksi täältä.

14.6.2017 Eximap osallistuu KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolun Semifinaaliin 14.6.2017 Helsingissä
KasvuOpenissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta jokainen yrittäjä saa kasvuidealleen maan parhaat onnistumisen edellytykset.
Lisätietoa:  Tulevaisuuden Liikenne -Kasvupolku


1.6.2017  SHIFT Business Festival 31.5.-1.6.2017 järjestetään Turun Linnassa

Osallistumme SHIFT Business Festival -konferenssiin Turun Linnassa. SHIFT kokoaa tässä tilaisuudessa yhteen erikokoiset yritykset. Konferenssin sisältönä ovat yhteistyö ja keskustelut.
Lisätietoa: http://www.theshift.fi/event/program ja http://www.theshift.fi/why-attend/partners

29.5.2017 Eximap on valittu 20 startup-yrityksen joukkoon Menorca Millenials -tapahtumaan 1.-15.6.2017 Espanjaan
Tänä vuonna järjestettävä Menorca Millenials -tapahtuma on kolmas ja samalla kansainvälisin. Tapahtumaan haki 360 startuppia yli 60 maasta, joista 20 yritystä valittiin.
Lisätietoa: http://menorcamillennials.com/


11.5.2017 Connected Car and Mobility -infotilaisuus Finpron pääkonttorissa Helsingissä
Osallistuimme Connected Car and Mobility -infotilaisuuteen Finpron pääkonttorissa Helsingissä. Kiinnostavat aiheet käsittelivät Älykästä liikennettä (Swetha Surender, Frost & Sullivan), Uusia palveluja Saksassa (Anders Nelskamp) ja Globaaleja Connected Car -näkymiä (Swetha Surender, Frost & Sullivan).
Tapahtuman järjesti Team Finlandin Älyliikenteen kasvuohjelma.


10.5.2017 
Eximap on mukana Mediapoliksen Accelerator yrityskiihdyttämössä
Tampereen AV- ja digikeskittymässä Mediapoliksessa käynnistyy keväällä kiihdyttämö, jonka tarkoitus on vauhdittaa aloittelevien yritysten toimintaa. Kiihdyttämö suunnataan media-alalla toimiville kasvuyrityksille, jotta ne menestyisivät nopeammin ja saisivat pääomasijoituksia.
Lisätietoa:  http://mediapolis.fi/2017/03/yrityskiihdytys-kaynnistyy-mediapoliksessa/


10.5.2017 CUBE Tech Fair 10.-12.5.2017 Berliinissä Saksassa
CUBE Tech messut yhdistävät maailman parhaat B2B-startupit suuryritysten avainvaikuttajien kanssa nostaakseen ne kasvun seuraavalle tasolle.
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala ja CPO Ville Lappalainen osallistuvat tapahtumaan Berliinissä.
Lisätietoa tapahtumasta: http://tech-fair.cube-global.com/


26.4.2017 Eximap on mukana KasvuOpenin Tulevaisuuden Liikenne -kasvupolussa
KasvuOpenissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta jokainen yrittäjä saa kasvuidealleen maan parhaat onnistumisen edellytykset.
Lisätietoa:  Tulevaisuuden Liikenne -kasvupolku


24.4.2017 Eximap Oy on Smart Tampere -ekosysteemin jäsen
Tampereella luodaan innovatiivisia ja digitaalisia älykkään kaupungin ratkaisuja yritysten, organisaatioiden ja kaupunkilaisten yhteistyöllä. Grow.Smart.Together.
Lisätietoa: Smart Tampere ja Älykäs liikkuminen

10.4.2017 17 suomalaista start-upia, jotka voivat järisyttää maailmaa vuonna 2017
Ink Tank Media tutki ja listasi kiinnostavimmat yritykset, joiden he haluaisivat menestyvän tänä vuonna.
Eximap on kahdeksas 17 startup-in joukossa.
Artikkelin kirjoitti Thomas Nybergh.6.4.2017 
Smart Tampere -liiketoimintamahdollisuudet esillä 6.4. Tampereen Komediateatterilla!
Osallistumme Smart Tampereen ja Tekesin yhteistilaisuuteen. Aiheina ovat Älykäs liikkuminen, Älykäs infra ja Tekesin yritysekosysteemirahoitushaku.
Lisätietoa täältä.

5.4.2017 Oletko sinä uusi kollegamme? Eximap on mukana RecruIT-tapahtumassa Tampereella.
Tule moikkaamaan meitä Tullikamarin Pakkahuoneella 5.4.2016 klo 13-16.
Lisätietoa tapahtumasta www.recruit-tampere.fi

29.3.2017 IoT-seminaari ja messut Tampereen Ammattikorkeakoulussa (TAMK)
Osallistumme TAMKin IoT-seminaaritapahtumaan. Liikenteen digitalisaation luomat mahdollisuudet kiinnostavat osallistujiamme.
Seminaariesitysten lisäksi päivän aikana voi tutustua noin 30 eri yrityksen ständeihin.


28.-30.3.2017 Intelligent vehicle and mobility solutions business delegation to Italy
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu vienninedistämismatkalle Italiaan yhdessä muiden suomalaisten yrittäjien kanssa.
Team Finland ja Export Finland järjestävät tämän kolmen päivän vienninedistämismatkan Italiaan.
 

23.3.2017 Eximap Oy on ITS Factory Smart Tampereen jäsen
Eximap Oy on kirjoittanut yhteistyösopimuksen ITS Factory Smart Tampereen kanssa ja on nyt jäsen.
Lisätietoa täältä.

16.3.2017 ITS Factory Smart Tampere -Kehitysfoorumi
Osallistumme kevään ensimmäiseen ITS Factoryn kehitysfoorumiin. Tilaisuus pidetään TTY:n Kampusareenan Kampusklubilla. Foorumin teemana on Smart Tampere.

15.-16.3.2017 BOSCH CONNECTED WORLD -tapahtuma Berliinissä Saksassa
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu Bosch Connected World -tapahtumaan ja IoT-konferenssiin Berliinissä Saksassa.
Jos haluat keskustella Pasin kanssa tapahtuman aikana, niin otathan yhteyttä pasi.pohjala@eximap.com.

8.3.2017 Eximap ja Skadi vievät Älyliikenteen chattiin
Eximap ja Skadi ovat sopineet kehittävänsä yhdessä chattiin perustuvia järjestelmiä Älyliikenneratkaisuja varten.

AutoMopus on suosittu palvelu suomalaisten autoilijoiden keskuudessa. Se on hyödyllinen kanava autoalan palveluntarjoajille infomaation tarjoamiseksi, palautteen saamiseksi ja heidän sitouttamisensa ja asiakastyytyväisyytensä lisäämiseksi autoilijoiden ja autonomistajien keskuudessa.

Yritykset tulevat kehittämään ja julkaisemaan AutoMopukseen perustuvaa tietoa Facebookin Messenger -alustalla saadakseen arvokasta tietoa helposti saataville autoilijoille. Tämä tekee Älyliikenteestä fiksumpaa ja helpompaa autoilijoille käyttää ja olla tekemisissä.

Lisätietoa:
Eximap: Pasi Pohjala pasi.pohjala@eximap.com, Skadi: AarneYlä-Rotiala aarne@skadi.chat

 

16.2.2017 Liikennekaari II – Tieto, sidosryhmätilaisuus Helsingissä
Osallistuimme Liikennekaari II Tieto-työpajaan. Paikalla oli hyvä osanotto samoin kuin YouTubessakin.

Liikennemarkkinoiden sääntely kootaan yhtenäiseksi liikennekaareksi. Tavoitteena on edistää uusien palvelumallien syntymistä ja näin vastata entistä paremmin käyttäjien tarpeisiin. Liikennekaari edistää liikennejärjestelmän tarkastelemista kokonaisuutena sekä helpottaa markkinoille tuloa ja järjestelmän eri osien yhteen toimivuutta.
Liikennekaarella edistetään uuden teknologian, digitalisaation ja uusien liiketoimintakonseptien käyttöönottoa. Avoimella datalla ja tietovarantojen paremmalla hyödyntämisellä luodaan edellytyksiä uusille liiketoimintaideoille. Hankkeessa on samalla tarkoitus myös keventää sääntelyä.

8.2.2017 AKL-AKATEMIA: Future on the road – Tiekartta digitaaliseen tulevaisuuteen
Osallistumme tänään Tiekartta digitaaliseen tulevaisuuteen koulutusseminaariin, jonka AKL-AKATEMIA järjestää Vantaalla.


7.-8.2.2017 PIONEERS-tapahtuma Münchenissä Saksassa
Toimitusjohtajamme Pasi Pohjala osallistuu PIONEERS-tapahtumaan 7.-8.2.2017 Münchenissä Saksassa. Autovalmistajat, startupit ja teknologian tarjoajat, jotka edistävät mobiliteettia keinoälyn, automaation ja connected car -teknologioiden avulla tapaavat helmikuun alussa.20.1.2017 Eximap lehdistötiedote
Eximap Oy ja Elisa Oyj kehittävät yhdessä yritysautoilun digitaalisia ratkaisuja.
Lue koko tiedote tästä.

20.1.2017 Eximap lehdistötiedote
Eximap Oy sai 11.1.2017 oikeuden jälleenmyydä Trafin ylläpitämää autojen rekisteröintidataa kuluttajille.
Lue koko tiedote tästä.

 


2.1.2017 Karavaanarin hyötysovellukset
Vuoden ensimmäisessä Caravan-lehdessä on esitelty Karavaanarin hyötysovellukset.
Myös AutoMopus-sovellus on esitelty. Lue koko artikkeli tästä.
Teksti Jukka Sundholm.1.12.2016 Osallistumme SLUSH 2016 -tapahtumaan 30.11.-1.12.2016 Messukeskuksessa 
Helsingissä.
Lisää tietoa tapahtumasta: http://www.slush.org/

16.11.2016 Osallistumme Auto 2016 -messuille 18.-20.11.2016 Messukeskuksessa Helsingissä.
Tule messuosastollemme 7d41 moikkaamaan meitä!

2.10.2016 Rantatunnelipäivä on leppoisan liikunnallinen tapahtuma Tampere-päivänä!

8.9.2016 Keiretsu Forum Nordics – Eximap osallistuu viidenteen kokoukseen Tukholmassa Ruotsissa
Keiretsu Forum on maailmanlaajuinen sijoittajayhteisö, jossa on mukana akkreditoituja yksityisen pääoman enkelisijoittajia, pääomasijoittajia ja yritysten / instituutionaalisia sijoittajia. Keiretsu Forum on globaali verkosto, jolla on toimintaa kolmella mantereella. Keiretsu Forumin jäsenet sijoittavat laadukkaisiin, monipuolisiin investointimahdollisuuksiin.17.6.2016 Auton huollot ja palvelut kännykässä
Kauppalehden Älykäs liikenne -erikoisjulkaisussa artikkeli AutoMopuksesta. Lue koko artikkeli tästä.
Teksti Kati Halonen. Kuva Oma arkisto.

14.6.2016 Connected Car -seminaari Finpron pääkonttorissa Helsingissä
Osallistuimme tänään Connected Car -seminaariin Finpron pääkonttorissa Helsingissä.

Kuulimme hyviä esityksiä Connected Carin kehitysnäkymistä globaalisti Frost & Sullivanin esittämänä ja mitä Italiassa tapahtuu samalla saralla Finpro Italian kertomana. Tapahtuman järjesti Team Finlandin Älyliikenteen kasvuohjelma.

9.6.2016 Vaihtovelkakirjalaina 2016/I Eximap Oy ylimerkittiin yhdessä viikossa
Into sijoittaa suomalaiseen osaamiseen yllätti positiivisesti. Vaihtovelkakirjalaina ylimerkittiin.

26.4.2016 FiBAN Pitch Finland – Eximap osallistuu tapahtumaan Helsingissä
FiBAN Pitch Finland on johtava, säännöllisesti järjestettävä pitchaus-tapahtuma Pohjoismaissa ja esittelee joka kerta noin 10 nopean kasvun startup-yritystä sijoittajille. Tapahtuma on tarkoitettu FiBANin yksityisille sijoittajajäsenille ja jäsenorganisaatioille. Tällä kertaa tapahtuma järjestetään yhteistyössä Aalto Startup Centerin ja ”Talsinki Project” kanssa. Talsinki Project on Helsingin ja Tallinnan kaupunkien EU-rahoitteinen hanke, joka tähtää rajat ylittäviin investointeihin.
Linkki tapahtumakalenteriin: www.fiban.org

21.4.2016 Good News from Finland julkaisi hyvän uutisen englanniksi: ”Eximap drives growth in the car aftermarket”.
Teksti James O’Sullivan. Lue koko artikkeli tästä.

11.4.2016
Eximap edustaa Wolves Summit 2016 tapahtumassa Varsovassa, Puolassa.

Pasi Pohjalan pitch-puhe Slush 2015 Helsingissä oli niin hyvä, että Eximap kutsuttiin myös Wolves Summit tapahtumaan.
Lisätietoa tapahtumasta www.wolvessummit.com/en

9.3.2016 Pasi Pohjalan haastattelu Hervannan Sanomat lehdessä.
Voit lukea Autoilu siirtyy digitaaliseen maailmaan-artikkelin tästä.
Teksti Kaisa Muhonen. Kuva Oma arkisto.

10.2.2016 Hervantaan halutaan Piilaakso
Aamulehden artikkeli Hervanta Works -tapahtumasta jonne on tulossa satoja alueen toimijoita.
Myös Eximap on mukana. Lue koko artikkeli tästä.
Teksti Taneli Koponen. Kuva Tomi Vuokola.

3.2.2016 Heja Sverige! Eximapin tiimi tutustumassa Autogloben-messujen antiin Tukholmassa.
Ammattimessuilla on 100 näytteilleasettajaa alan johtavista ruotsalaisista asiantuntijoista autokorjaamopalveluihin.

19.1.2016 Kännykkä on kova kakkoskuski.
Lue DNA Appisen blogi ja tiedät mitä ladata puhelimeesi automatkalle. Lue koko artikkeli tästä.

16.12.2015 Eximap lehdistötiedote.
Sijoitusinto yllätti autoalan älypuhelinratkaisuja kehittävän startupin.
Eximapin 117.000 euron sijoituspotti ylitti tavoitteet lähes kaksinkertaisesti. Lue koko lehdistötiedote tästä.

10.12.2015 Sovellus löytää tankkauspaikat ja korjaamot
AutoMopus-sovellus on esitelty Myynti & Markkinointi -lehden 6/2015 numerossa.
Lue koko artikkeli tästä.

 

12.11.2015 Vakuuta sijoittajat kolmessa minuutissa

Aamulehden artikkeli Pasi Pohjalasta Slush2015-tapahtumasta. Lue koko artikkeli tästä.
Teksti Kari Happonen. Kuvat Ossi Ahola.

4.11.2015 Autoilijan appsit
Tekniikan Maailma testaili autoilijoiden appseja.  Lue koko artikkeli tästä.

2.10.2015 Sijoittaisitko paikalliseen?
Yle Tampereen artikkeli kertoo siitä miten Pirkanmaalla kokeillaan startup-yritysten joukkorahoitusta. Lue koko arttikkeli tästä.
Teksti Sanna Pekkonen

28.9.2015 Eximap lehdistötiedote
AutoMopus® ON KAIKKIEN AUTOLLA LIIKKUVIEN OMA ÄLYPUHELINSOVELLUS
Lue koko tiedote tästä.

26.9.2015 Haluatko ryhtyä omistajaksi näihin yrityksiin?
Aamulehdessä esiteltiin finalisti yritykset Pirkanmaan joukkorahoituskilpailussa. Lue koko artikkeli tästä.
Teksti Sami Suojanen, Kuvat Emil Bobyrev.

Logot